-->

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДОГРАМА VEKA 82 SOFTLINE

Немската фирма VEKA е една от водещите на пазара за профилни системи за врати и прозорци на пазара, а системата VEKA 82 SOFTLINE e най-добрата в производствената и гама. Ето няколко причини да изберете дограма с профилите VEKA 82:
 

пвц-дограма века-82-варна

 

1. Качество на материала: VEKA е известна марка с дългогодишен опит в производството на PVC профили. Една от най-отличаващите се черти в профилите на VEKA е липсата на рециклиран материал, който присъства в доста голям процент от другите продуктите, които се предлагат на пазара. За да научите повече за употребата на рециклиран материал може да прочетете в тази статия. Профилите на VEKA се произвеждат от висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и устойчивост на изделието.
 

2.  Здравина: Профилът VEKA 82 се отличава със своята изключителна здравина, устойчивост и издръжливост, благодарение на стените с дебелина от 3 мм. Той е подходящ избор за хора, които искат надежднa дограма които да им служи безпроблемно десетки години.
 

3. Топлоизолация: Профилът VEKA 82 е проектиран да предлага отлична топлоизолация и предлага възможността за вграждане на стъклопакети с дебелина до 52 мм. Това означава, че прозорците и вратите, изработени от този профил, ще помагат за задържане на топлината в помещението през зимата и прохладата през лятото с минимални загуби на енергия. Това води до намаление на общите разходите за климатизация и подобрява на енергийната ефективност на сградите.

 

4. Шумоизолация: Благодарение на тройно уплътнение, широчината си и многокамерната конструкция, VEKA 82 постига изключително висока шумоизолация. Прозорците с този профил осигуряват комфортна среда за живот, по-спокоен и тих дом или работно пространство.
 

5. Дизайн: Профилите VEKA 82 притежават елегантен дизайн и предлагат различни възможности за персонализация и избор на цветове, което ви позволява да съчетаете прозорците и вратите с вашия интериорен и екстериорен дизайн. Това прави възможностите за индивидуално оформяне на вашите пространства по ваш вкус и предпочитания.
 

6. Лесна поддръжка: PVC профилите, включително и VEKA 82 са изключително лесни за поддръжка. Те не изискват боядисване и почистването им е бързо и лесно.
 

7. Устойчивост и дълготрайност: Профилите VEKA 82 са изработени от висококачествен поливинилхлорид (uPVC) и специални съставки по фирмена технология. Те са здрави, издръжливи, устойчиви на корозия, влага и различни атмосферни условия. Също така са енергоефективни и предлагат отлична топлоизолация и звукоизолация. PVC профилите се отличават с дълг живот и са лесни за поддръжка, като не изискват боядисване и се почистват лесно. Тези качества правят PVC дограмата  с профили VEKA 82 предпочитан избор за множество строителни проекти и реновации.

 

Повече и по-подробна информация може да научите на страницата на  VEKA 82 SOFTLINEа за цената може да проверите на нашия онлайн калкулатор.
 

 

 facebook share