profilink-z70

profilink-z70-aluklip

 

Характеристики

 
Брой камери 5
Монтажна ширина (мм) 70 
Дебелина на стъклопакета от 24 до 40
Коефициент на топлоизолация  Uf=1,3 W/m²K
Дизайн Бял, Цветен
Цветове на уплътненията Черен
Каса + крило (типов вариант) 109 мм
Височина на фалца, мм 21
Материал на  уплътненията EPDM 
Брой на  уплътненията 2
Енергиен клас A+
Клас по стандарта DIN  B
КАЛКУЛАТОР
veka-70-shema
 

енергийна-ефективност

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТ

Стабилна многокамерна система с превъзходни изолиращи характеристики

шумоизолация

ЗАЩИТА ОТ ШУМ

Високата шумоизолация осигурява тишината и спокойствиетo на Вашия дом

дизайн-и-дълготрайност

ДИЗАЙН И ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Висококачествен материал с гладка повърхност и богата цветова гама

здравина-и-надежност

ЗДРАВИНА И НАДЕЖНОСТ

Оригиналните метали и дебелите стени гарантират
здравината на прозорците

 

Профилна система

Серия Z се отличава с модерен дизайн и прави линии, предоставяйки една нова визия с минималистичен и елегантент дизайн. Ръка за ръка с последните архитектурни и технологични тенденции, прозорците от Серия Z дефинират нова категория в своя клас.

Серия Z покрива най - високите изисквания за енергийна ефективност в своя клас.


Много добра светлинна пропускливост
Намалената видима ширина на рамката увеличава остъклената площ на прозореца и позволява проникването на повече светлина в помещението.


Модерна визия
Отчитайки последните тенденции в прозоречната индустрия, Серия Z се отличава с модерен дизайн с прави и изчистени форми, характеризиращи една нова елегантна визия.


Последни технологии в индустрията
При производството се използват технология и оборудване от последно поколение, гарантиращи най-високите стандарти на качество и функционалност.


EPDM уплътнения

EPDM означава етилен - пропилен - диенов каучук, материал направен на основата на естествен каучук. За разлика от пластмасовите TPE уплътнения, EPDM предлага висока устойчивост и херметичност, устойчивост на стареене, устойчивост на променящи се метеорологични условия, включително ниски и високи температури. EPDM уплътненията са без пукнатини и се характеризират с висока якост на опън, скъсване или натиск. 


По материали на Профилинк - България

Притежават висока еластичност на уплътнителните профили и бързо връщане към първоначалната им форма. Това ги прави идеални за използване като уплътнения в производството на дограма.

Оптимални статични параметри
Профилната конструкция на системата и усилената стоманена армировка гарантират високи статични параметри и дават възможност за изработка на големи прозорци, отговарящи на съвременните тенденции в строителството.


Отлично енергоспесяващо решение
Многокамерната профилна геометрия на Серия Z в комбинация с троен високоенергиен стъклопакет дават възможност за постигане на особено нисък коефициент на топлопреминаване на прозореца,което намалява потреблението на енергия и разходите за отопление.


Система Aluclip
Системата е комбинация от PVC и алуминиеви профили и съчетава предимствата на тези два материала, а именно: перфектната шумо и топлоизолация на пластмасовите профили и устойчивостта на външно въздействие на алуминиевите капачки и безкрайното им разнообразие от цветове.


Ефективни решения

Серия Z предоставя ефективни решения по отношение на комфорта във всеки дом, противовзломната сигурност на прозорците, икономията на енергия и средства и е инвестиция, която повишава стойността на жилището.

Разнообразни дизайнерски решения и елегантни форми
Голямото разнообразие от цветни и дървесни декори за едностранно и двустранно фолиране на Серия Z, както и използването на алуминиева капачка в различни цветове дават решение за всеки вкус и за всеки тип жилище.profilink-z70-5kameri

5-камерен
профил

profilink-z70-toploizolazia

Топлоизолация Uf=1.3 W/m²K

profilink-z70-2-uplatnenia

Три области на
уплътнение

profilink-z70-ostykliqvane-40mm

Стъклопакети
от 24 до 40 мм