-->

ПВЦ ДОГРАМА КЬОМЕРЛИНГ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ НАС ВЪВ ВАРНА ОТ 01.01.2020 г. - ПРИЧИНИ

 

пвц-дограма-кьомерлинг-варна

pvc-дограма-koemmerling-варна

СИТИ КОМФОРТ е първата фирма предлагаща ПВЦ дограма в гр. Варна и региона на немския производител Кьомерлинг и сме специализирани в производството на качествена ПВЦ дограма с всички техни системи.

 

Предлагаме на нашите клиенти най-иновативните решения при стриктно спазване на изискванията за качество и сроковете.

 

От месец май 2005 г. Сити Комфорт е оторизиран и сертифициран производител на прозоречни системи КЬОМЕРЛИНГ за региона на град Варна.

 

сити-комфорт-CE-серификат-кьомерлинг

сити-комфорт-сертификат-оторизиран-партньор-на-кьомерлинг

сити-комфорт-сертифифициран-производител-дограма-кьомерлинг

Производството на ПВЦ дограма, която предлагаме, е сертифицирано по ISO 9001:2000 - гаранция за високото качество и дългогодишното използване на изделията. Осигуряваме 5 години гаранционно и пълно след гаранционно обслужване.

 

Гаранцията на производителите на профили за издръжливост и устойчивост на профилите е над 30 години.

Предлаганата до сега от СИТИ КОМФОРТ PVC дограма с профилите на Кьомерлинг беше:

 

  • Сертифицирани по всички европейските стандарти за качество и безпоасност.
  • Отличават се с изключителни шумоизолационни свойствa.
  • Устойчиви са на нагряване и големи натоварвания.
  • Подходящи са при влажен климат (типичен за нашите географски ширини).
  • Не се нуждаят от боядисване или каквато и да е специална поддръжка.
  • Изключително лесни са за монтаж.
  • Предпочитани са при изграждането на жилища, болници училища, офиси.
  • Предлагат богат избор на цветове.
 

Предлаганата до 2015 г. от Сити Комфорт система Koemmerling Euro Futur Classic беше една от най-добрите системи в класа си. Със своите 5 камери и 70 мм монтажна ширина позволяваше използването на стъклопакети до 40 мм дебелина.

 

Отличаваше се с голяма камера за поставяне на армировките и дебелина на стените 3 мм. Огромно предимство беше възможността да се използват унифицирани армировки за касата, крилата и делителите.

 

За съжаление е спряна от производство през 2016 г. от собственика на марката PROFINE.

 

Koemmerling 88+ беше сериозна крачка напред в прозоречните системи. Предлагаше допълнително средно уплътнение и 88 мм монтажна ширина. С появата си през 2009 г. предизвика истински фурор на пазара.

 

88+ беше  първата система ПВЦ дограма  на Кьомерлинг сертифицирана за пасивни къщи. Системата позволяваше монтаж на стъклопакет до 52 мм и имаше дебелина на стените 3 мм. Спряна e от производство през 2018 г. от собственика на марката PROFINE.

 

Към момента марката е собственост на концерна PROFINE със всички произтичащи от това негативни последствия за клиентите.

 

В момента всички системи на Кьомерлинг, КБЕ и Трокал са абсолютно еднакви, от клас B с дебелина на стените 2.5 - 2.7 мм според немските стандарти. В състава си имат изключително голям процент рециклиран материал. По-тънките стени на профилите значително влошават техните якостни свойства, и водят до бърза загуба на форма и деформации. Това се изразява във силно влошено функциониране на ПВЦ дограмата на Кьомерлинг при отваряне и затваряне на прозорците и по-лошо уплътнение срещу вятър и студ. 

Свържете се с нас за безплатна консултация или за запитване за цена на телефон ☎️ 0899 864 686