Услуги предлагани от Сити Комфорт - изработка, монтаж, демонтаж, инженеринг, консултации, проектиране дограма

 

konsultacii-v-ofisa

Консултация в офиса

Когато човек усети необходимостта да смени съществуващата дограма на жилището си или да избере такава за новата си къща, обикновено започва да търси информация в интернет, да разпитва приятели, да търси мнения от хора минали по този път. Ние в Сити Комфорт можем да ви спестим много време с компетентна консултация в нашия офис. Нашите опитни служители ще се постараят да изяснят вашите конкретни нужди и да предложат най-вярното решение за вас.

 

Вземане на рaзмери

Обикновено клиентите имат определени виждания за това каква трябва да е тяхната дограма. Но понякога реалността е доста по-различна. Не винаги това което искат може да се реализира, а за други неща може да има и много по-добро решение. Наш компетентен служител след оглед на обекта ще може да ви даде вярното техническо решение, без да губите от функционалност и да вземе работните размери на вашата дограма.

Със консултанта по размерите може също да обсъдите:

1. Най-подходящите профили които да се използват
2. Конструкцията на прозорците, брой крила, тяхното разположение и начини на отваряне
3. Необходимите ви аксесоари: Външни и вътрешни первази, комарници, микровентилации, шнапери и др.
4. Цвят на дограмата, стъклопакети и др.

 

razmeri

oferta

Изготвяне на оферта

След уточняването на всички желания, подробности и как те ще бъдат реализирани, нашите служители в офиса ще ви изготвят няколко варианта на оферта, така че максимално да отговорим на вашите изисквания и бюджет.

Подписване на договор

На база на избраната от вас оферта, ви подготвяме договор в който са фиксирани цената на вашата поръчка, сроковете на изпълнение, начините на плащане, вашите и на фирмата задължения и права. Офертата се явява неразделна част от този договор.

 

podpisvane-na-dogovor

proizvodstvo-na-dograma

Изработка на поръчката

След като всичко е уточнено и е подписан договора между страните, стартираме вашата поръчка. Изготвяме работната документация, заявки за различните видове материали, графици на производство и т.н. Винаги в нашето производство винаги спазваме предписаната технология от системния доставчик на съответната профилна система и използваме само оригинални материали. След като поръчката е изработена и след консултация с Вас, насрочваме монтажа в удобно за вас време.

 

Демонтаж на старата дограма

Преди да започне монтирането на новата Ви дограма, монтажният екип внимателно демонтира старата дограма (при наличието на такава), било тя дървена, алуминиева, PVC или винкел. Различните типове дограми се демонтират по различен начин, като за дървената стара дограма се демонтира най-бързо, лесно и най-евтино.

demontag-stara-dograma

montag-na-dogramata

Монтаж на дограмата

Монтажа на дограмата е едно от най-важните неща, за да бъде експлоатацията и без проблеми. Дограмата трябва да бъде идеално нивелирана и здраво закрепена към стената (винтовете се поставят през 60-80 см). По този начин се избягва изкривяване и деформиране на профила.
Сити Комфорт разполага с най-добрите монтажни групи, което гарантира дългогодишна и безпроблемна експлоатация на вашите нови прозорци и врати!

Монтажа на дограмата започва с поставяне на касата в строителния отвор. След това се заклинва с дървени клинове, нивелира се и се фиксира с винтове за директен монтаж. Рамката се подготвя за остъкляване, закачат се крилата. След това се монтират стъклопакетите и се регулират крилата. Най-накрая фугите около дограмата и стената се запълват с професионална полиуретанова пяна.

Гаранционен и следгаранционен сервиз

Алумининиевата и ПВЦ дограма се използват в екстремални условия. Колкото и добре да са направени, понякога се налага да се ползват услугите на специализти за поддръжката. Когато вашата дограма е в гаранция, труда за отстраняването на възникналите проблеми е безплатен, а извън гаранция заплащането е съгласно нашия ценоразпис за ремонти.

 

serviz