-->

Качествени продукти на клиентите благодарение на нашите партньори

 

Сити Комфорт | Варна | може да предлага качествени продукти на клиентите благодарение на високата квалифиция на специалистите, на системата за управление на качество ISO9001:2000 въведена още през 2005 г., както и благодарение на профилните системи за PVC и алуминиева дограма от нашите водещи партньори и основни доставчици:

 

alukonigstahl-logo

От 2019 г. фирма ALUKONINGSTAHL е наш основен доставчик на ПВЦ профилни системи SCHUCO. Всички ПВЦ профили нa SCHUCO се произвеждат от завода на фирмата в гр. Лайпциг - Германия

schuco-logo

SCHUCO производител на алуминиеви и ПВЦ профилни системи с доказано немско качество, утвърдили се на пазара в Европа и България.

veka-logo

VЕКА е известна отдавна като фирма, предлагаща висококачествeни ПВЦ профили. Сертификати от реномирани национални и международни независими атестационни институти потвърждават отново и отново този факт.

etem-logo

ЕТЕМ е една от най-престижните български фирми за алуминиеви профили и системи. Водещ производител на екструдирани алуминиеви профили в Гърция.

alumil-logo

ALUMIL са още един водещ производител на алуминиеви профилни системи за строителния сектор в Европа. Профилите на Alumilсе отличават с модерен дизайн и високо качество.

bulit-glass-logo

БУЛ-ИТ ГЛАС - гр. Аксаково е наш доставчик на всички видове стъклопакети, обработени и необработени, закалени и триплексовани стъкла.