-->

Сити Комфорт Инженеринг - Варна 

пвц-дограма-варна
 

Сити Комфорт е фирма специализирана в производството, доставката и монтажа на алуминиева и ПВЦ дограма с марките SCHUCO, VEKA, ETEM, окачени фасади, фасади от стъкло, зимни градини, фасадни обшивки и други. Предлага също голямо разнообразие от стъклопакети и аксесоари за дограма на вoдещи производители.

Сити Комфорт разполага със собствена производствената база в гр. Варна - Западна Промишлена Зона, на 1200 кв. метра закрита площ и 3800 кв.м открита площ. Също така притежава собствен престижен офис в центъра на града, а организационната и структура която включва следните самостоятелни и напълно оборудвани звена:
 

  • Цех за алуминиева дограма и фасади
  • Цех за ПВЦ дограма
  • Цех за нестандартни конструкции
  • Открита и закрита складова площ
  • Проектантски и офертен отдел
 

Благодарение на богатия си опит, внедрените компютърни системи за управление и проектиране, високо-технологичния машинен парк и квалифицирани специалисти, можем да задоволим широка гама поръчки. С предлаганите от нас ПВЦ и алуминиеви профили, обков и стъклопакети спазваме най-високите изисквания за качество на продуктите и обслужването.

За  Сити Комфорт | Варна | работят само с служители с много опит и висока квалификация. Някои от тях са преминали допълнителни професионални обучения при системните доставчици на профили. Квалификацията им непрекъснто се повишава чрез обучения от външни специалисти на място в производството и на обектите. Ежегодно се провеждат обучения с цел запознаване с новите продукти и тенденциите в бранша.

Екип от висококвалифицирани специалисти извършват проектантско - консултанската дейност. Към всеки отделен клиент се прилага индивидуален подход, така че да получи обективна техническа и ценова информация и да избере пвц или алуминиева дограма и обков съобразно своите нужди и възможности.

Собствените фирмени монтажни групи са екипирани с всички необходими инструменти и уреди, разполагат със собствен специализиран транспорт. Всички монтажници са с многогодишен опит във фирмата, а групите са включени в система за GPS контрол и управление.


От 2005 г. Сити Комфорт | Варна | спазва изисквания на ISO 9001:2000, като притежава сертификат № 174217, издаден от BVQI през юни 2005 г.

Доказателство за качественото производство на Сити Комфорт | Варна | е и полученият CE сертификат от немския концерн за производство на ПВЦ профили Koemmerling Kunststoff GmbH, който се явява гаранция за най-високо качество на продукцията и услугите на посочения производител, осигурено обучение и периодичен контрол на спазване на техническа дисциплина.

От Юли 2005 г. до края на 2019 г. Сити Комфорт е Оторизиран производител на прозорци от системата Kоemmerling.

От месец май 2019 г. е партньор на ALUКOENIGSTAHL за алуминиевите и ПВЦ системи SCHUCO, a от януари 2020 г. е оторизиран производител на ПВЦ врати и прозорци със профилните системи VEKA.

Винаги използваме най-добрите материали, даваме най-доброто от себе си и се стараем да създаваме качествени продукти и доволни клиенти!

 Работейки с нас всеки клиент получава
 

Оригинални идеи и решения
Проучваме индивидуалните и бизнес нужди на всеки клиент, подхождаме с лично отношение и внимание към постигането на целите им и се стремим да предлагаме креативни решения.

Индивидуален подход 
Всеки клиент е специфичен в своя мащаб и нужди, а това е предпоставка за уникалният ни подход и иновативни предложения към тях.Качество в срок
За да бъде той реален и в полза на нашите клиенти, ние

се фокусираме върху високото качество  във   възможно най-кратък, но реален срок.

Всеки проект може да бъде реализиран
Екипът на Сити Комфорт вярва, че няма проект, който да не може да бъде реализиран въпреки изискванията и сложността му. Всеки един от тях е ново предизвикателство за нас.

Решаване на конкретни казуси
Търсим ги, намираме ги и предлагаме набор от взаимосвързани задачи, които трябва да бъдат изпълнени за определен период, като се съобразяваме с необходимостта на клиента.

 

 


 

ASR Search Engine