-->

ДОГРАМА VEKA 70 SOFTLINE - КАЧЕСТВО, ЕСТЕТИКА И НАДЕЖДНОСТ!

Дограма VEKA SOFTLINE 70 е с монтажна широчина на профила 70 мм, което го прави подходящ за различни типове прозорци и врати. Смело може да се каже, че в класа на 70 мм системи това е най-добрият профил с най-висока надежност.
VEKA е единственият производител в Германия, който произвежда само профилни системи с качество от клас А по DIN EN 12608 и дебелина на стената от 3 мм, разработени с внимание към детайлите и предлагащи изчистена и елегантна визия.

пвц-дограма века-70-варна

Прозорците и вратите са важен елемент от всеки дом или сграда. Те не само позволяват на светлината да прониква в помещенията, но и са важен елемент от енергийната ефективност, звукоизолацията и визуалния облик на сградата. В тази статия ще ви представим VEKA SOFTLINE 70 - висококачествен PVC профил, предлагащ изключителна комбинация от енергоефективност, здравина и стил, правейки го идеалният избор за всеки, който търси най-доброто за своя дом или офис на оптимална цена.

 

Изолация и уют:

Свежите и спокойни вътрешни пространства са от съществено значение за удобството и качеството на живот. VEKA SOFTLINE 70 дава възможност за монтаж на стъклопакети с две или три стъкла с дебелина от 24 мм до 42 мм, което осигурява отлична топлоизолация и шумоизолация. Това е особено полезно, ако живеете в шумен или оживен район, където искате да създадете спокойна атмосфера вътре в дома си или офиса. А добрата топлоизолация е изключително на фона на непрестанното повишаване на цените на основните енергоносители.

Дълготрайност и надеждност:

VEKA е известна с високото качество на своите PVC профили без съдържание на рециклиран материал, VEKA SOFTLINE 70 не прави изключение и е изработен с две непрекъснати уплътнения. С технологичните фирмени иновации и използването на висококачествени материали, VEKA SOFTLINE 70 осигурява здравина, надеждност и дълготрайност през годините.

Естетика и избор на дизайн:

Красотата и стилът са важни аспекти при избора на прозорци и врати. VEKA SOFTLINE 70 предлага широка гама от дизайни, цветове и стилове, които могат да бъдат персонализирани според вашите предпочитания и архитектурни изисквания. Богатата гама от основни и спомагателни профили позволява изграждането на сложни конструкции. От традиционни до модерни и минималистични дизайни, VEKA 70 ще отговори на вашите вкусове и визуални представи.

Съотношение цена - качество:

Ненадминато съотношение между цена и качество в света на PVC профилите. Цената на профилите от системата VEKA SOFTLINE 70 е изключително достъпна, което я прави идеално бюджетно решение, без да се правят компромиси с качеството на крайния продукт.


Повече и по-подробна информация може да научите на страницата на  VEKA 70 SOFTLINE, а за цената може да проверите на нашия онлайн калкулатор.

 

 facebook share